SKO Printing & AV | AV | Touch Displays

Touch Displays

De digitale transformatie van de afgelopen jaren heeft het kantoor van vandaag de dag aanzienlijk doen veranderen. Werknemers gingen van vaste naar flexibele werkplekken. Er kwamen zitkussens en huddle rooms, en kantoren veranderden in sociale hubs waar samenwerken op afstand steeds belangrijker is geworden.

Het Legamaster Supreme Touchdisplay is een nieuw innovatief platform dat samenwerken gemakkelijker, sneller en creatiever maakt. Wij zorgen ervoor dat je kunt werken in een stressvrije vergaderruimte. Of het nu gaat om een brainstormsessie, een presentatie of een conference call, met het Supreme Touchdisplay is het allemaal binnen een handomdraai mogelijk.

Breng je boodschap over met slechts één vinger!

Breng je boodschap over en leg ideeën vast met je vingers of met één van de schermpennen. Profiteer van de nauwkeurigheid en de hoge reactiesnelheid van onze touchscreens. Breng mensen samen met hoogwaardige (video)conferenties; trek de aandacht met instore signage oplossingen. Wat de uitdaging ook is, er is altijd een interactief scherm die aan al jouw eisen voldoet.

Wij helpen je met draadloos beeld presenteren vanaf ieder device

Brainstormsessie, presentatie of een conference call?

Net zo natuurlijk schrijven als op papier? Uitgerust met het nieuwste InGlass™ M5 touchsystem van FlatFrog, evenaart geen enkel ander systeem de snelheid of nauwkeurigheid van de touch-ervaring die de Legamaster Supreme biedt. Niet alleen de snelheid van het touchsysteem is exceptioneel, je ondervindt ook geen hinderlijke vertraging wanneer je op het scherm schrijft.

Touch Display bundel van SKO Printing & AV

Bestel eenvoudig en snel een touch display bundel. Compleet inclusief montage en werkende oplevering. 
 
Onze bundel bestaat uit:
 
  • Legamaster Supreme 65 inch all-in-one touch

  • Supreme Conference Cam

  • Supreme Smartbar

  • Motion verrijdbaar onderstel IHV

  • Houten aflegplank

  • Windows 10 i5 OPS PC

  • Aflevering en montage

Voor slechts € 127,50 per maand kun jij direct aan de slag!

Simpel en toegankelijk voor iedereen

Gebruiksvriendelijkheid: Dat is de drijvende kracht achter het ontwikkelingsproces van Supreme. Door de direct toegankelijke softkeys, die altijd zichtbaar blijven aan de rand van het scherm en de USB-poort aan de voorzijde maken de Supreme intuïtief en het navigeren eenvoudiger dan ooit. Supreme is geen ‘no O.S.’ platform, maar is bewust eenvoudig gehouden. Dit betekent dat er geen apps geprogrammeerd zijn en geen ingebouwde WIFI mogelijkheden. Dit geeft je de mogelijkheid om het scherm aan te passen aan je eigen werkvoorkeuren. Het home screen kan tijdens de installatie worden gepersonaliseerd of achteraf worden gewijzigd.

Heb je vragen over onze Touch Display producten? Laat je vrijblijvend adviseren door onze AV specialisten. 

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.