SKO Printing & AV | Printing as a Service

Printing as a Service

Met Printing as a Service van SKO Printing & AV heb je geen zorgen meer over:

  • Langdurige contracten

  • Onvoorspelbare kosten

  • Investeringskosten

  • Onderhoud en beheer

  • Beveiliging

Wat is Printing as a Service?

Waar kies jij voor? Printers kopen of Printing as a Service (PAAS)? Voorkom een grote investering en kies voor een vast laag bedrag per maand waarbij jij geen omkijken hebt naar service en onderhoud en altijd tijdig voorzien bent van nieuwe toners. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij bieden jou de oplossing die het beste bij jouw (thuis)situatie en jouw budget past. En dit alleen voor de periode dat jij de apparatuur nodig hebt. Zo bieden wij ook Second Life apparatuur aan waarbij wij jou een goede en interessante oplossing leveren voor een kortere periode.

Wanneer kies jij voor Printing as a Service? Wij adviseren jou graag.

Jouw print, onze zorg!

Lage print kosten en optimaal gemak

Onze PaaS werkt zeer eenvoudig! Kijk maar: je maakt een keuze uit een printer die het beste bij je bedrijft past. Via ons systeem worden inkt of tonercartridges voortaan automatisch geleverd zodat je altijd kunt blijven printen. Daarnaast betaal je alleen een vaste lage prijs per afdruk. 

Uiteraard is onze service standaard inbegrepen, zodat het onderhoud van je printers altijd netjes wordt bijgehouden. Ideaal toch?

We zijn er voor de MKB'er...

Ideaal voor het kleine bedrijven die zelf alles regelen op het gebied van printers. Je koopt de printer en betaalt vervolgens alleen voor de pagina’s die je afdrukt. Cartridges worden automatisch en gratis bij je afgeleverd en service is inbegrepen.

... en voor de grotere bedrijven

Perfect voor middelgrootte bedrijven met meerdere printers, afdelingen of vestigingen. Vanwege de lage kosten per pagina, kun je drastisch besparen op de printkosten. Inkt en toner worden automatisch geleverd en next business day service is inbegrepen.

SKO-Printing-&-AV-Videoconferencing-2

Volledig overzicht in gebruik

Exact inzicht in het gebruik van de afdrukapparatuur is mogelijk in de vorm van handzame rapportages. Zo kun je zien waar verbeteringen mogelijk zijn en kun je sturen op het gewenste resultaat.

Kosten van gebruik van de apparatuur is naar wens door te belasten. Van gebruikers tot afdelingen of projecten.

De MX-2651 A3-kleuren multifunctionele printer (MFP) biedt een reeks opties en upgrades, waardoor deze aan te passen zijn aan je toekomstige behoeften. Ze optimaliseren de productiviteit en zijn ideaal voor elke drukke werkgroep die prestaties, hoogwaardige kleuren en veelzijdigheid nodig heeft.

Met een afdruksnelheid van 26 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit, een standaard dubbelzijdige documenteninvoer (RSPF) met een capaciteit van 100 vel en een scansnelheid van 80 pagina’s per minuut, biedt de MX-2651 u alle mogelijkheden om uw efficiency en de productiviteit in uw bedrijf te verhogen; terwijl een resolutie van 600 x 600 dpi.

Wil je vrijblijvend advies over onze Printing as a Service? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.