SKO Printing & AV | Scan software

Scan software

Het scannen van meerdere gemengde documenten ging nooit eerder zo snel, zo eenvoudig en zo nauwkeurig. De Scanner Power Tools van Drivve | Image voegen een reeks waardevolle functies toe aan je MFP, zoals geavanceerde beeldcorrectie voor hoogwaardige documenten, barcodescheiding, verwijdering en scheiding van lege pagina’s, scannen naar SharePoint en nog veel meer.

Razendsnel en eenvoudig scannen

Eén van de oplossingen uit het Optimised Software Solutions portfolio is Drivve | Image. Deze scan- en workflow applicatie helpt jouw organisatie om geld en middelen te besparen door gescande of digitale documenten om te zetten naar doorzoekbare en bewerkbare bestanden en verschillende document werkstromen te automatiseren.

Met Drivve | Image zijn digitale documenten:

Volledig traceerbaar – scannen is de handigste manier om papieren informatie om te zetten naar een digitaal formaat. Echter, de bestanden die hieruit ontstaan kunnen beveiligingsen wettelijke uitdagingen vereisen. Met Drivve | Image zijn uw documenten volledig traceerbaar en wettelijk toelaatbaar.

Eenvoudig doorzoekbaar – door het indexeren van tekst binnen het document en het gebruik van metadata, dan wel de volledige tekst, zorgt Drivve | Image ervoor dat bestanden snel gevonden en data gemakkelijk herkent kan worden. Dit is vooral handig voor de waarborging van uw documentveiligheid en de naleving ervan.

Efficiënte verspreiding – het herkenningsproces van Drivve | Image zorgt ervoor dat vastgelegde documenten altijd naar de juiste locatie worden gestuurd. Hierdoor kunnen ze niet worden opgeslagen op onjuiste of zelfs onveilige locaties.

Scan software Sharp kleurenprinter MFP

Meer doen, meer besparen

Drivve | Image verbetert je productiviteit door iedereen in jouw team de informatie te bieden die zij nodig heeft voor een snelle en effectieve besluitvorming. Met Drivve | Image voorkom je bovendien trage en foutgevoelige handmatige handelingen, verwerk je documenten sneller en maakt jouw informatie beschikbaar voor locaties waar het nodig is. Daarnaast kunnen bedrijfsprocessen zoals orderverwerking, voorraadbeheer en facturering snel, efficiënt en met weinig of geen menselijke handelingen worden verwerkt.

Duurzamer werken

Het verbruik van toner, papier en energie veroorzaakt belasting van het milieu. Drivve | Image helpt je deze belasting te verlagen doordat je minder zult afdrukken en kopiëren. Immers, een gescand document kan nu overal worden ingezet, zonder dat het tussentijds op meerdere werkplekken wordt afgedrukt. Stap dus van handmatige processen over naar een snelle, kostenbesparende digitale werkwijze. Daarnaast bespaar je tijdens dit proces op grondstoffen en verlaag je jouw impact op het milieu.

Wil je meer informatie over onze scan software? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.