SKO Printing & AV | AV | Hybride vergaderen

Hybride vergaderen

Zeg 'dag!' tegen haperend beeld en audio

Vanuit huis of kantoor onbezorgd vergaderen

De afgelopen periode heeft ons geleerd dat we in staat zijn om op een heel andere manier te werken. Onze vertrouwde werkomgeving is veranderd en velen denken dat dit blijvend is. Want waarom zou je elke dag op en neer gaan naar kantoor als je ook prima thuis kunt werken? 

Omdat de ontmoetingen met collega’s zeer waardevol zijn moeten we dus regelmatig naar kantoor. Om te ontmoeten, te overleggen en om de energie in je team te houden. Daardoor ontstaat een hybride vorm van werken. Deels thuis, deels op kantoor.

Afspraak of demo plannen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van hybride vergaderen? Ik kom graag bij je langs (online of in ’t echt) om je er meer over te vertellen.

Wil je vanuit huis onbezorgd een vergadering op kantoor bijwonen? Met onze hybride vergaderen oplossing zorgen wij ervoor dat jij altijd en overal ongestoord kunt deelnemen aan een vergadering. Voor een optimale vergadering via een videogesprek is het echter essentieel dat de juiste apparatuur wordt gekozen voor de vergaderruimte, huddle room en jouw persoonlijke werkplek (op kantoor of thuis).

Yealink faciliteert optimaal voor hybride werken

1. Vergaderen met collega's op kantoor én thuis

Wil je een vergadering starten met collega’s die zich op kantoor bevinden en thuis? Met de videoconferencing oplossingen van Yealink Microsoft Teams Rooms kun je met één druk op de knop de vergadering starten. De Yealink camera en de tafelmicrofoons gaan automatisch aan. Door middel van haarscherp beeld en hoge kwaliteit audio kun je ongestoord vergaderen. 

  • Met één druk op de knop de vergadering starten
  • Nodig eenvoudig deelnemers uit
  • Haarscherp beeld- en ruisloze audio
yealink-mvc500ii-

Yealink MVC500 - WirelessMIC

De Yealink MVC500 ll is speciaal voor Microsoft Teams gecertificeerd. Het perfecte video systeem om videovergaderingen te houden zonder dat iedereen fysiek aanwezig hoeft te zijn. Dit scheelt uiteraard tijd en geld! Het systeem heeft geen aansturing nodig van een computer en kan uit zichzelf videovergaderingen opzetten.

2. Professioneel vergaderen vanuit huis

Kun je fysiek niet aanwezig zijn bij de vergadering, maar wil je toch even aanschuiven? Met de headset en de webcam van Yealink ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Hierdoor kun je ongestoord de vergadering bijwonen. 

  • Betere focus (noise cancelling)
  • Goed verstaanbaar (geen ruis)
  • Wanneer video- en audiokwaliteit zeer belangrijk zijn

Yealink UH36

Yealink UH36 is een professionele headset met noise-cancelling waardoor die achtergrondgeluiden elimineert en helpt je om productieve gesprekken te voeren vanuit huis en focus te houden. In combinatie met breedband audiotechnologie en HD audio kwaliteit, levert de UH36 rijkere en duidelijkere gesprekken en vermindert het de vermoeidheid van het luisteren.

Yealink UVC 30

Webcam Yealink UVC30

De Yealink UVC30 Room is een USB camera speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en huddle rooms. Door het scherpe beeld ervaar je een videomeeting net alsof je een face-to-face gesprek hebt. Ideaal om te gebruiken vanaf je thuiswerkplek. Dankzij de handige klem achterop de camera, past deze op elke Windows- of MAC laptop of willekeurige merk monitor.

Webcam Yealink UVC20

De Yealink UVC20 is een full HD webcam om te plaatsen op je eigen (thuis)werkplek. Met de webcam ervaar je in elke omgeving een perfecte kwaliteit van het beeld. De webcam is aan te sluiten op vrijwel alle videoconferentie platforms waardoor je vergaderingen snel kunt opzetten. Je camera en privacy worden beschermd door de ingebouwde lensdop.

Ben je op zoek naar de juiste hardware voor hybride vergaderen?
Dan moet je bij ons zijn!

Nieuwsgierig naar onze hybride vergaderen oplossingen? Wij gebruiken de vergadersystemen zelf in ons inspiratiecentrum te Oldenzaal. Proof of concept noemen we dat!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.