SKO Printing & AV | AV

Onze AV oplossingen

Rust jouw kantoor- en werkruimtes uit met gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare audiovisuele oplossingen. Audiovisuele middelen (AV) vormen het fundament van een digitale werkplek. Een moderne werkplek waar werknemers moeiteloos hun device aansluiten op het presentatiescherm en vergaderen op afstand, waarbij bestanden direct worden gedeeld. Maar welk AV oplossing is geschikt voor jouw organisatie?

Barco Clickshare SKO Printing & AV

Video conferencing

Talloze organisaties, van groot tot klein en van onderwijs tot zorgsector, hebben inmiddels videoconferencing omarmd.

 

Narrowcasting

Wij leveren voor elk bedrijf een complete narrowcasting oplossing: dit begint bij een goed advies tot aan de installatie van A-kwaliteit hardware, gebruiksvriendelijke software, visueel aantrekkelijke templates of een compleet eigen TV-kanaal. 

Narrowcasting SKO Printing & AV 2
B-Line image 3

Presenteren

De draadloze oplossingen van SKO Printing & AV helpen bij een efficiënt en succesvol verloop van iedere presentatie of vergadering.

 

Touch Displays

Breng je boodschap over en leg ideeën vast met je vingers of met één van de schermpennen. Profiteer van de nauwkeurigheid en de hoge reactiesnelheid van onze touchscreens.

SKO Printing & AV Touch Displays supreme
GoBright Work Booking SKO Printing & AV

Werk- en vergaderruimtes reserveren

Wij optimaliseren de werk- en vergader efficiëntie van jouw bedrijf! Controleer in één oogopslag de beschikbaarheid van een ruimte. 

Bezoekers registratie

Eenvoudig en GDPR-proof digitale zelfregistratie voor bezoekers. GoBright digitale zelfregistratie verzorgt een professionele en moderne zelfregistratie door bezoekers.

Bezoekersregistratie SKO Printing & AV GoBright

De werkplek van nu is volledig digitaal. Draadloze audiovisuele middelen maken het mogelijk om eenvoudig te presenteren, flexibel te vergaderen en op afstand te (samen)werken. Je verhoogt de productiviteit, maar trekt ook jonge werknemers aan door het traditionele werken los te laten. Doordat zij zijn opgegroeid met digitale middelen en weten welke voordelen deze bieden, willen ze niets liever dan diezelfde voordelen ervaren op de werkvloer.

 

Wil je meer informatie over het samenstellen van AV oplossingen binnen jouw organisatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.