SKO Printing & AV | Printing | Managed Print Services

Managed Print Services

Met Managed Print Services van SKO wordt het beheer van jouw printerpark volledig uit handen genomen. Door het continue monitoren van jouw apparatuur zijn onze engineers in staat eventuele storingen waar te nemen en op te lossen voordat ze daadwerkelijk zijn ontstaan. Hierdoor heb je een hogere beschikbaarheid van je apparatuur, een hogere productiviteit en meer tevredenheid van de gebruikers.

Jouw print, onze zorg!

Managed Print Services van SKO biedt je de volgende voordelen:

  • Automatische tellerstandregistratie; hierdoor heb je altijd een tijdige en correcte afrekening van de door jou gemaakte afdrukken.
  • Automatische toezending van toners en andere verbruiksmaterialen; je hebt hierdoor automatisch (zonder eigen inspanningen) de juiste supplies op tijd bij de machine.
  • Preventief onderhoud van de multifunctionals; Meldingen worden door de engineers van SKO tijdig waargenomen en verholpen voordat deze daadwerkelijk zijn ontstaan.

Wij helpen je met onze Quickscan

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Laat door ons dan een QuickScan uitvoeren. In een QuickScan maken we een analyse van de bestaande print- en scansystemen. Dit doen wij met behulp van een online inventarisatietool en een inventarisatie van jouw documentstromen. Wanneer wij concluderen dat er voor jou voordelen te behalen zijn, bepalen we in samenspraak wanneer en op welke manier we dit voor je gaan realiseren. Een QuickScan is een laagdrempelige manier om snel te peilen hoe jouw omgeving ervoor staat en waar je naartoe kunt met de huidige mogelijkheden.

SKO-IT
Sharp Printers SKO Printing & AV

Aankopen of leasen

Heb je een printer nodig, maar wil je deze (nog) niet aanschaffen? Lease voor een vast bedrag per maand een printer, inclusief snelle service en onderhoud door onze specialisten. Altijd met een flexibel contract en de service die je van ons gewend bent.

Wil je vrijblijvend advies over onze Managed Print Service en onze Quickscan? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.