SKO Printing & AV | Inspiratie | Narrowcasting

Narrowcasting

Wij leveren voor elk bedrijf een complete narrowcasting oplossing: dit begint bij een goed advies tot aan de installatie van A-kwaliteit hardware, gebruiksvriendelijke software, visueel aantrekkelijke templates of een compleet eigen TV-kanaal. Ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. 

Verbeterde communicatie met narrowcasting

Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om naar binnen (eigen personeel) of naar buiten toe (klanten, bezoekers, patiënten) te communiceren. Ons systeem is bedoeld voor die bedrijven die serieuze en professionele narrowcasting configuraties willen realiseren. Door het grote aantal unieke features en de mogelijkheden in onze narrowcasting software maak je in een handomdraai verbluffende uitzendingen. Of je nu een corporate bent, een onderwijsinstelling, een sportlocatie of in de retail actief bent. Iedereen kan profiteren van doeltreffende communicatie via beeldschermen. Met ons systeem beschik je over een professionele en gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing.

Narrowcasting SKO Printing & AV

Efficiënt informatie delen

De narrowcasting service van SKO Printing & AV kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf, elke school, non profit instelling en sportvereniging een mooie, effectieve, verfrissende en moderne manier om personeel, klanten, bezoekers, patiënten en passanten te informeren.

Narrowcasting bundel van SKO Printing & AV

Bestel eenvoudig en snel een videoconferencing bundel. Compleet inclusief montage en werkende oplevering.

Onze videoconferencing bundel bestaat uit:

  • Philips 65 inch Q-line

  • Wandbeugel

  • 3 op maat gemaakte huisstijl templates

  • Gebruiksvriendelijke software

  • Montage

Voor slechts € 59,95 per maand kun je direct aan de slag!

Narrowcasting SKO Printing & AV 2

Informeren op een efficiënte manier

Met het juiste gebruik van narrowcasting binnen jouw onderneming kun je in één oogopslag de beschikbaarheid en planning van de vergaderruimtes tonen. Daarnaast kun je eenvoudig de plattegrond met daarop de beschikbare werkplekken tonen. Hierdoor kunnen medewerkers snel een beschikbare flexplek vinden. Ideaal toch? 

Wil je meer informatie over narrowcasting? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.