SKO Printing & AV | AV | Presenteren

Presenteren

Een belangrijk onderdeel van een succesvolle presentatie is de techniek. Het gebeurt nog vaak dat de techniek voor problemen zorgt, doordat aangesloten apparaten niet met elkaar kunnen communiceren.

Of dat een vergadering te laat begint doordat de juiste snoeren en aansluitingen ontbreken. De draadloze oplossingen van SKO Printing & AV bieden hierin een uitkomst. Deze oplossingen helpen bij een efficiënt en succesvol verloop van iedere presentatie of vergadering.

Verbeterde communicatie met draadloos presenteren

Met de toename van het gebruik van mobile devices neemt de wens toe om niet alleen data van laptops en PC’s, maar ook van tablets en smartphones direct te kunnen delen of presenteren. Het liefst zonder gebruik van stickjes of kabels. De interactiviteit tijdens je meetings kan er alleen maar op verbeteren! Er zijn verschillende oplossingen die dit eenvoudig mogelijk maken.

Wij helpen je met draadloos beeld presenteren vanaf ieder device

Efficiënt informatie delen

De geheel nieuwe Legamaster AirServer brengt je de meest vloeiende en krachtige screen mirroring ervaring ooit. Deel eenvoudig en snel de inhoud van je mobile devices, in hoge resolutie, op een groot scherm. Het verbinden van nieuwe apparaten is uiterst eenvoudig, waardoor het de ideale oplossing is voor elke vergaderruimte of klaslokaal. 

Draadloos presenteren bundel van SKO Printing & AV

Bestel eenvoudig en snel een draadloos presenteren bundel. Compleet inclusief montage en werkende oplevering. 
 
Onze bundel bestaat uit:
 
  • Philips 65 inch B-line

  • Wandbeugel

  • Legamaster Airserver

  • Montage

Voor slechts € 55,00 per maand kun jij direct aan de slag!

Snel en eenvoudig content delen

Draadloos presenteren is de manier om snel en eenvoudig de inhoud vanaf jouw mobiele device op het presentatiescherm weer te geven zonder dat bekabeling afbreuk doet aan jouw mooie vergaderruimte. Samen met onze afdeling projectinrichting zorgen wij voor een totaaladvies waarbij de inrichting en de techniek perfect op elkaar zijn afgestemd.

Nieuwsgierig? Wij gebruiken de presentatiesystemen zelf in ons inspiratiecentrum te Oldenzaal. Proof of concept noemen we dat!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.